Hesap Silme
Son güncelleme: 6 Kasım 2026
Bİ Akademi hesabınızı ve hesabınıza bağlı verileri istediğiniz zaman silebilirsiniz.
Uygulamadan silme
- Bİ Akademi uygulamasını açıp hesabınızla giriş yapın.
- Hesabım ekranına gidin.
- Hesabımı sil seçeneğine dokunun ve onaylayın.
Hesabınız hemen kapatılır, oturumlarınız tüm cihazlarda sonlandırılır.
E-posta ile silme talebi
Uygulamaya erişemiyorsanız, hesabınıza kayıtlı e-posta adresinden destek@biakademik.com adresine "Hesap silme talebi" konulu bir e-posta gönderin. Kimliğinizi doğruladıktan sonra hesabınızı en geç 30 gün içinde sileriz.
Silinen veriler
- E-posta adresiniz, şifre özetiniz ve Google hesap bağlantınız
- İzlediğiniz videolar, sınav denemeleriniz, cevaplarınız ve puanlarınız
- Ders ve modül geçiş tercihleriniz, oturum kayıtlarınız
Saklanan veriler
Yasal yükümlülükler nedeniyle satın alma ve fatura kayıtları ilgili mevzuatın öngördüğü süre boyunca saklanır. İşlem güvenliği kayıtları en fazla 2 yıl tutulduktan sonra silinir. Diğer tüm veriler hesap silme işleminden sonra 30 gün içinde kalıcı olarak silinir ya da anonim hale getirilir.
Ücretli erişim
Hesabı silmek, kalan erişim süresinin iadesini sağlamaz. İade talepleri satın almanın yapıldığı Google Play veya App Store üzerinden yapılır. Silinen hesap geri getirilemez. Aynı e-posta adresiyle yeniden üye olursanız ilerlemeniz sıfırdan başlar.